ANKARA / ÇANKAYA - Ertuğrulgazi Ortaokulu

Ertuğrulgazi Ortaokulu

Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Hasan Karaca Sk.No17 Cebeci/ANKARA
Vizyon
Öğrencilerimize okul yaşamını sevdirmek, yetenekleri ve ilgi alanları doğrultusunda zihin ruh ve kişilik gelişimlerine katkıda bulunmak.
Misyon
Bilgiyi özümseyen,araştıran,sorgulayan,analitik düşünen ve kritikler yapabilen bireylerle etkili iletişim kurabilen,toplumsal sorumluluk duyan çevreye duyarlı çağdaş ve çağın gereği teknolojiyi kullanabilen bireyler yetiştirme yolunda destek olmak . Çocukların duygusal bedensel zihinsel ve sosyal olarak gelişmelerine;Atatürk,bayrak,vatan sevgisini kazanmalarına milli ,manevi,ahlaki,kültürel yönden gelişmelerine benlik kavramlarını geliştirip kendilerini ifade edebilmelerine ve farkındalık özelliklerini en üst düzeyde yansıtabilecek bireyler yetiştirmeye yönelik yardım hizmetini sunmaktır.
08.45-15.00
Ulaşım
Ankaray Dikimevi durağına 500 metre uzaklıkta. Beşevler-Peyami Sefa otobüs hattı (383) ya da 382 hatlı otobüsler ve Akdere minibüslerinin geçtiği güzergah üstü.
Ertuğrulgazi Mah.Şehit Hasan Karaca Sk.No:17 Cebeci/ÇANKAYA
Çankaya/ANKARA Kızılay´a 3 km, Ulus´a 5 km uzaklıktadır.
Erkek Voleybol Takımı Ankara´da çeşitli dereceler ve Türkiye 2.´liği